Blog

Warning: Undefined array key "file" in /customers/0/d/b/omeria.be/httpd.www/wp-includes/media.php on line 1734

Welkom Omeria!

Een nieuw begin...

Zoals sommigen onder jullie al wel weten, maar voor anderen misschien nieuwe informatie is, richtten wij (Eline, Ellen, An-Sofie en Kato) ongeveer anderhalf jaar geleden Fund the Mind op.

We merkten dat goede doelen het moeilijk kregen door de vele lockdowns. Ze werden plots beperkt in mogelijke inzamelacties, terwijl de vraag naar steun rond mentale gezondheid net vergrootte.

Vol goede moed, inspiratie en passie, stortten wij ons als vier vrienden op dit avontuur met één doel: funding creëren voor goede doelen die zich inzetten voor mentale gezondheid. Dit door allerlei materiaal te verkopen dat origineel is, een glimlach tovert op jullie gezichten én vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Het voorbije anderhalf jaar leerden we veel bij. Zo verbaasden we ons telkens opnieuw over jullie warme reacties. Sommigen onder ons studeerden af en merkten hoe het is om deze passie te combineren met een fulltime job. Verder ondervonden we de voordelen van een officieel vzw-statuut. En tot slot ontdekten we dat zoveel meer topics het verdienen om in de kijker gezet te worden. We zagen diverse problemen naar boven komen door lockdowns en de bijhorende angst en chaos, en merkten daarbij ook dat we zeker niet de enigen zijn met een enorme drive en vastberadenheid om onze maatschappij een klein beetje fijner te maken voor iedereen.

We zijn dan ook meer dan trots om onze gigantische transformatie eindelijk met de buitenwereld te kunnen delen:

 • een nieuwe naam
 • een heel nieuw logo en bijhorende branding
 • nieuwe missie, visie en waarden
 • een gloednieuw team
 • en het officiële vzw-statuut!!


Vanaf nu zijn wij niet langer Fund the Mind, maar Omeria vzw: een organisatie die andere goede doelen in België ondersteunt en zich inzet om te vechten tegen stigma’s en voor welzijn, diversiteit en inclusie in onze maatschappij. Dit doen we niet langer met z’n vieren, maar met een prachtig team van wel negen enthousiaste en super intelligente vrijwilligers, elk met zijn/haar unieke bijdrage.

Dankzij het geniale werk van Anne-Mie Callens van Owesome bv zit onze (nu echt officiële) vzw in een gloednieuw kleurrijk jasje. Ook jij kan deel uitmaken van ons fantastisch avontuur! Hoe? Dat ontdek je hier.

Wil je ons team beter leren kennen kennen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of TikTok voor leuke weetjes en lichtjes gênante filmpjes.

Spreekt onze gloednieuwe missie en visie jou aan? Wil jij deel uitmaken van een maatschappelijk noodzakelijk doel? Neem gerust contact op met ons om te kijken wat jij kan betekenen voor Omeria: info@omeria.be.

Vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor onze gloednieuwe nieuwsbrief! Hierdoor krijg je af en toe een mailtje met onze nieuwste plannen en avonturen (want jawel: we hebben zoveel meer in petto).

Om af te sluiten willen we graag iedereen bedanken die ons het voorbije anderhalf jaar steunde: onze vele volgers met hun hartverwarmende feedback, onze familie en vrienden die ons bleven aanmoedigen en ook regelmatig advies gaven, onze gloednieuwe vrijwilligers die nu al het beste van zichzelf geven en tot slot onze legendarische fluff managers, die elke post en elk filmpje zoveel beter maken.

BEDANKT 💜💛💙💗

De oprichters: An-Sofie, Eline, Ellen & Kato

Voorbij het stigma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze blog:

Nog meer leesplezier:

Een suggestie?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. 

0
  0
  Jouw Winkelmandje
  Jouw winkelmandje is leeg.Ga naar webshop
  Wil je als eerste op de hoogte zijn?

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!